Привітання з Великоднем коханій дівчині

Щирі Привітання з Великоднем коханій дівчині у прозі (своїми словами), українською мовою.

    Моя кохана, хай світлу Пасху минуть тебе негаразди, ангел-хранитель осяє своїм крилом твою долю, нехай твоє життя буде барвистим, довголітнім і веселим святом, на якому ти будеш почувати себе королевою. Бажаю тобі здоров’я і любові в серці.

    Кохана моя, добрий і світлий празник Пасхи хочу побажати тобі відчути в собі сили і пробудити надію під щасливий дзвін церковних дзвонів, бажаю солодкого смаку щастя, як у паски і стільки радості в житті, скільки яєць розфарбували люди для цього чудесного недільного свята.

    Я всіх ангелів на світі за тебе прошу. Щоб ти була завжди щасливою, аби тільки добрі люди були у твоєму оточенні. Щоб смуток ніколи не торкалася твоїх очей. Нехай Христос завжди доглядає за тобою і ніколи не залишить у важкій ситуації. Нехай твій шлях завжди буде благословенен. А там де ти не зможеш пройти сама, я понесу тебе на руках. Зі святом великої Пасхи, кохана. Христос воскрес!

    Кохана, вітаю з Великоднім Воскресінням! Бажаю тобі завжди гарного настрою, щоб світило тепле сонце, душа співала, думки були чисті й повні добра! Нехай всі мрії збуваються, а ти залишаєшся зірочкою!

    Моя кохана, вітаю тебе з святом Великодня! Хочу, щоб Богом бережена, світлом осяяна і добром окрилена ти жила в мирі і злагоді. Щоб помисли і душа були непорочні. Щоб радістю й любов’ю оповита на всі часи!

    Мила, кохана, ніжна, з радістю вітаю тебе зі світлим весняним святом Великодня! Бажаю тобі завжди мати привід для радості, зустрічати на своєму життєвому шляху чуйних зацікавлених в тобі людей, бути веселою, щасливою і щасливою.

    Кохана, з Великоднем! Нехай освячені паску і святе причастя принесе радість у твоє життя, очищення і благословення. Щоб ти була здоровою і веселою, щоб все у тебе завжди виходило.

    Вітаю з Великоднем, кохана. Бажаю тобі, мила, кожен день зустрічати з доброю надією, міцною вірою і квітучою любов’ю. Нехай у цей день світ для тебе стане яскравішим і дивовижніше, нехай у твоєму житті буде більше радості, посмішок і тепла.

  • Привітання з новонародженою дитиною
  • Привітання з днем народження
  • Слова коханим
  • Привітання на весілля
  • Привітання на річницю весілля
  • Тости
  • Слова на важливі події
  • Побажання
  • Слова подяки