Введення у храм Пресвятої Богородиці

Щирі Введення у храм Пресвятої Богородиці у прозі (своїми словами), українською мовою.

    В день світлого свята — Введення в храм Пресвятої Богородиці хай Бог пошле терпіння і здоров’я, непохитної віри й великої надії, чесності і вірності, розсудливості і доброта сердець.

    Вітаю з святом і в день Введення в храм пресвятої Богородиці побажати хочу, щоб душа справді завжди була щасливою і вільною, щоб серце зберігало свою віру і світлу надію, щоб був добрим і благим кожен вчинок і кожен день, щоб залишався завжди світлим розумом і праведним життєвий шлях.

    У день введення у храм Пресвятої Богородиці щиро побажати хочу чистої любові серця і доброї надії, світлої радості і незгасною віри, міцних сил і щедрості душі, небесної благодаті і щасливої родини.

    Сьогодні свято для всіх християн, адже Введення в храм Пресвятої Богородиці — це той день, коли ми згадуємо про заступниці і покровительки нашої діви Марії, чиї батьки віддали її на служіння Богу. Саме з введення в храм почався шлях, який привів до народження Ісуса Христа і тому, що наші гріхи були викуплені.

    Дорогі християни, вітаємо вас зі святом введення в храм Пресвятої Богородиці, бажаємо сьогодні і завжди не забувати про відвідування церкви, бути твердими у своїй вірі і смиренними в повсякденних справах своїх. Нехай дасть вам господь сили пройти всі випробування земні з легкістю і жодного разу не засумніватися в милості Божій.

  • Привітання з новонародженою дитиною
  • Привітання з днем народження
  • Слова коханим
  • Привітання на весілля
  • Привітання на річницю весілля
  • Тости
  • Слова на важливі події
  • Побажання
  • Слова подяки