Привітання на Страсну п'ятницю

Щирі Привітання на Страсну п'ятницю у прозі (своїми словами), українською мовою.

    У Страсну п’ятницю бажаю стати міцнішим вірою, добрими душею, більш чуйні серцем. Нехай кругом буде мир і благодать, за які Ісус без краплі жалю віддав своє життя, нехай кожен день приносить радість, щастя і кохання, хай кожен вечір дає можливість щиро покаятися і відкрито помолитися.

    З настанням Великої або ж Страсної П’ятниці, днем смерті Ісуса Христа за наші гріхи, зняття його з хреста і поховання. Але, незважаючи на цю тяжкість і гіркоту, день запам’ятався і тим, що несе в собі надію на воскресіння і спасіння душ всіх християн.

    На сьогоднішній день всі віруючі християни згадують про страждання Ісуса Христа, який помер за наші гріхи на хресті. Нехай же пам’ять про це нагадує не тільки про біль спасителя, але і про те, що гріхи були прощені його жертвою. І всім нам варто замислитися сьогодні про те, що це означає для кожного з нас.

    Весь світ і природа ніби завмирають у день страстей Христових, найстрашніший день в історії християнства. Не піддається розумінню сила любові Господа до нас, адже за спокутування наших гріхів він добровільно віддав себе на розп’яття. Ми завжди будемо пам’ятати про цю жертву і дякувати за неї Христа в молитвах. Поскорбим, щоб ще більшою була наша радість в день воскресіння Господа!

    Згадаймо сьогодні про хресних муках Спасителя, понесених Ним у спокуту гріхів людських. Молімося щиро і зустрінемо цей сумний і скорботний день Страсної П’ятниці з прихованою надією на швидке воскресіння Ісуса.

    Вітаю з святом! У страсну п’ятницю бажаю чесноти, доброчесності, духовного очищення і каяття. Нехай добрими будуть дії і помисли, нехай пробачать недруги, хай миром і любов’ю наповняться серця. Добра вам, прощення, любові!

    Сьогодні великий день став днем великої скорботи, бо грішна природа людини перешкодила прийняттю істини — Син Божий прийняв великий борошна за наші з вами гріхи. У такий багатозначний день хочеться побажати всім ще раз заглянути в своє серце, попросити вибачення, щиро покаятися. Гріхи всього світу змиті Кров’ю Святою, подякуємо ж Господа в молитвах за це.

    Вітаю з святом Страсної п’ятниці! Бажаю, заглянувши у власне серце, покаятися і щиро попросити прощення за свої дії, думки і рішення. Очистити душу, адже Ісус пожертвував собою за наші гріхи. Відкладіть роботу і хоч на мить задумайтеся про духовне. Добра вам!

  • Привітання з новонародженою дитиною
  • Привітання з днем народження
  • Слова коханим
  • Привітання на весілля
  • Привітання на річницю весілля
  • Тости
  • Слова на важливі події
  • Побажання
  • Слова подяки