Привітання на День Святої Анни

Щирі Привітання на День Святої Анни у прозі (своїми словами), українською мовою.

    Вітаємо всіх Анн з днем, присвяченим їх біблійної тезці. Нехай ваша дорога до щастя не буде занадто тернистою, а ваша небесна покровителька завжди доглядає за вами і береже від занадто крутих і складних поворотів. Бажаємо успіхів у любові, роботі та житті.

    Вітаємо зі святом Зачаття праведною Анною Пресвятої Богородиці! Це визначний день для всіх християн, адже Ганна та її чоловік святий Иоким були богоотцями, предками Ісуса Христа у плоті. Нехай же Ганна зберігає всіх віруючих, що потребують її благословення.

    Сьогодні велике свято, день, коли Праведна Анна зарахувала Божу Матір, Пресвяту Діву Богородицю. Привітаємо всіх тезок, всіх Анн з цим знаменним днем і бажаємо їм завжди бути впевненими в тому, що вони в своєму житті йдуть по правильному шляху.

    Вітаю з Днем Анни! Нехай світле ім’я матері Пресвятої Богородиці стане твоєю захистом і життєвим оберегом. Хай береже тебе, дарує надію, чистоту помислів, силу щирої віри, мир і душевний спокій.

    Вітаю з Днем Анни. В цей чистий і світлий свято, в день великого події і доброго початку хочу побажати, щоб життя йшло в напрямку щастя і блага, щоб кожне діяння мало вірний сенс і успішний вінець, щоб Господь у скрутну хвилину міг послати свою допомогу, щоб щирість і яскраве світло душі завжди допомагали вибирати праведний шлях.

    В День зачаття праведною Анною Пресвятої Богородиці хочу побажати, щоб життя дарувала родючість та щастя, щоб небеса захищали від бід і негараздів, щоб душа була чистою і вільною, а серце любить і чуйним.

  • Привітання з новонародженою дитиною
  • Привітання з днем народження
  • Слова коханим
  • Привітання на весілля
  • Привітання на річницю весілля
  • Тости
  • Слова на важливі події
  • Побажання
  • Слова подяки